su kaçağı tespiti for Dummies

Wiki Article

Su kaçağı onarımı yapıldıktan sonra tekrardan take a look at alınıp başka su kaçağı olup olmadığı check edilmelidir.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Evinize geldiğimiz ilk olarak sıcak su ve soğBritish isles su tesisatınızı take a look at ediyoruz. Daha sonra temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz ile buluyoruz.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

Arıza tespitine gelen servisimizin su kaçağının olduğu noktayı bulduğunda tamiratını da yapmakla görevlidir. Arızalı olan tesisat borularının tamirat ücretleri 50 ila one hundred fifty TL arasında değişmektedir.

Bu konuda çok haklısınız fakat takdir edersiniz ki arızanın ne olduğunu bilmeden tamir fiyatı vermemiz mümkün değildir. Fakat sorun temiz su hattında ise su kaçağı tamir fiyatı five hundred TL den başlamaktadır

• banyo dolabının lavabosunun kurulumu , su bağlantısının yapılması . Detaylar için şu numarayı arayabilirsiniz ;

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

 Deneyimli su kaçağı tespiti ustalarımız riskleri en aza indirerek su arızasını noktasal olarak tespit etmektedir.

Su kaçak bulma teknolojik cihazlar propertyımıyla kırmadan dökmeden kolayca bulunur. Bu sorun ortadan kaldırmak için tesisat ekibimiz sizlere 7/24 hizmet vermek için her zaman hazırdır. Su kaçak bulma aslında su kaçağı tespiti ile aynı işlemler sonucunda bulunur.

Servis kaydı oluşturup saat 23 10 sonra servisin gelmesini talep edersiniz firmamız o saatte de sorununuzu gidermek için hizmet vermektedir. Saatin geç olması bir sorun teşkil etmemektedir.

Soru : İstanbul Arnavutköy'de apartmanın three.katında oturuyorum. Kış mevsiminde çocuklarımın yanına gittiğim için daire boş kalıyor. Geç kış mutfak lavabosunun altında ki ince borular patlamış ve evi su basmıştı. Boru patlaması sonrasında alt komşuları aradılar.

Herhangi bir yapının alt ya da yan bölümlerindesu sızıntılarıyaşanabilir. Bu gibi durumlarda tesisat alt yapınızı veya duvarlarınızı kontrol ettirmeniz gerekir.

Report this wiki page